Volledig overdekt terras Vlieland

Volledig overdekt terras Vlieland

Het volledig overdekte terras

Type Vlieland (volledig overdekt)

Het terras type Vlieland is een volledig overdekt terras, welke te overkappen is met zeil, dakpanplaten of polycarbonaat. De type daken zijn in meerdere opties te verkrijgen en zo is ook de kleur daarvan aan te passen, zodat deze aansluit bij jou wens.

Een groot overdekt gedeelte is een verlenging van chalet of sta caravan, en zorgt ervoor dat je leefruimte groter wordt.

Standaard is dit terras opgebouwd in elementen van 1,5m breed en 2,5 of 3 meter diep. Dit geld tevens voor het overdekte gedeelte. Komt dit niet uit met de maatvoering die je zelf in gedachten hebt? Geen probleem dan passen wij graag ons terras hierop aan.

  • Comfort
  • Naar stijl aan te passen
  • Maatwerk mogelijk
  • Uitbreiding van chalet/stacaravan

Erkend leverancier
in Nederland

Continue verbeteren

Zowel zakelijk als particulier,

Levering en montage
door heel Europa

Goede prijs/kwaliteit
verhouding

Erkend leverancier
in Nederland

Continue verbeteren

Zowel zakelijk als particulier,

Levering en montage
door heel Europa

Goede prijs/kwaliteit
verhouding

Formaten

Voor al onze terrassen gelden standaard afmetingen welke 1,5m breed zijn. Deze zijn 2,5m of 3 meter diep. Komt het formaat wat je in gedachten hebt niet overeen met onze standaard maten? Laat het dan gerust weten dan zullen wij deze maten naar wens aanpassen.

Dakbedekking in zeil

Wanneer je kiest voor een zeilen dak kun je kiezen uit bovenstaande standaard kleuren. Mocht je een andere kleur willen dan zijn andere RAL kleuren ook mogelijk. Het zeil dat wij gebruiken is 680gr/m2 wat ervoor zorgt dat jij bij weer en wind droog zit.

Dakbedekking in kanaalplaten

Veelal bekend van de overkappingen aan huis. Natuurlijk een groot voordeel dat je de keuzen hebt om deze plaat licht doorlatend te maken (opaal of helder) hierdoor houdt je het licht onder de overkapping en in je chalet of sta caravan.

Dakbedekking in dakpanplaten

Dakpanplaten is tegenwoordig een veel gemaakte keuzen als het gaat om dakbedekking bij onze terrassen. Deze eigentijdse keuzen heeft een luxe uitstraling en loopt in veel gevallen in stijl door met het chalet of stacaravan. Standaard is de kleur antraciet. Toch liever een andere kleur? Laat het ons dan weten. Aan de voorzijde wordt een aluminium dakgoot geplaats om het regenwater af te voeren.

Opstapjes / Trappen

Standaard is elk terras uitgevoerd met een 2-treedstrap van 1,5m breed. Wil je niet één maar 2 opgangen? Geen enkel probleem. Ook kun je kiezen voor een luxe podiumtrap in plaats van een enkele 2 treedstrap.

Eigen stijl hekwerken

Bij ons heb je keuze uit verschillende type hekjes. Zo kun je kiezen voor halve spijlen, maar ook voor spijlen over de volledig lengte. Daarnaast behoort Louvre tegenwoordig ook tot de mogelijkheden.

een greep uit onze volledig overdekte terrassen

Molecaten park De Koerberg

Particulier jaarplaats

Particulier jaarplaats

CapFun

Douglas overkapping

CapFun de Fruithof

Wil je toch liever advies bij het vinden van het juiste terras?

Weet je niet precies welk terras nou het best bij jou past en wil je hier advies over? Dan komen wij graag persoonlijk met jou in contact om alles opties door te spreken.

Zo vinden we het juiste model, zodat jij nog meer kan genieten.

Heeft u vragen?