Terras zonder dak Texel

Terras zonder dak Texel

Het terras zonder dak

Het type Texel is uitermate geschikt voor een simpele en onderhoudsarme oplossing. Een kwalitatief terras wat een mooie uitbreiding is van het chalet of stacaravan. Dit type terras is niet overdekt en wordt op hoogte gebouwd zodat je eenvoudig van accommodatie op je terras loopt.

Het terras type Texel is standaard uitgevoerd met een 2-treeds opgang van 1,5 meter breed, maar kan voor een luxere uitstraling ook uitgevoerd worden met een podium trap, welke deels over de voorzijde, maar ook aan de kopse kant is uitgevoerd.

Er is keuze uit verschillende type hekjes waardoor dit type terras naar eigen wens is aan te passen. De maatvoeringen zijn in standaard elementen verkrijgbaar van 1,5 meter breed en 2,5 of 3 meter diep. Uiteraard is maatwerk geen enkel probleem.

  • Snel te monteren
  • Eenvoudig
  • Onderhoudsarm
  • Duurzaam
  • Mooie uitbreiding van je leefruimte

Erkend leverancier
in Nederland

Continue verbeteren

Zowel zakelijk als particulier,

Levering en montage
door heel Europa

Goede prijs/kwaliteit
verhouding

Erkend leverancier
in Nederland

Continue verbeteren

Zowel zakelijk als particulier,

Levering en montage
door heel Europa

Goede prijs/kwaliteit
verhouding

Formaten

Voor al onze terrassen gelden standaard afmetingen welke 1,5m breed zijn. Deze zijn 2,5m of 3 meter diep. Komt het formaat wat je in gedachten hebt niet overeen met onze standaard maten? Laat het dan gerust weten dan zullen wij deze maten naar wens aanpassen.

Opstapjes / Trappen

Standaard is elk terras uitgevoerd met een 2-treedstrap van 1,5m breed. Wil je niet één maar 2 opgangen? Geen enkel probleem. Ook kun je kiezen voor een luxe podiumtrap in plaats van een enkele 2treedstrap.

Eigen stijl hekwerken

Bij ons heb je keuze uit verschillende type hekjes. Zo kun je kiezen voor halve spijlen, maar ook voor spijlen over de volledig lengte. Daarnaast behoort louvre tegenwoordig ook tot de mogelijkheden.

Een aantal van onze Texel projecten

Recreatiepark de Boshoek

Camping Midden Veluwe

RCN Toppershoedje

Camping Duinrell

Siblu De Oase

Siblu de Oase

Sparren over wat het beste bij jou past?

Weet je niet precies welk terras nou het best bij jou past en wil je hier advies over? Dan komen wij graag persoonlijk met jou in contact om alles opties door te spreken.

Zo vinden we het juiste model, zodat jij nog meer kan genieten.

Heeft u vragen?