Douma Outdoor Living - Tenthouse Luxury

Tenthouse Luxury

Douma Outdoor Living - Tenthouse Luxury

Tenthouse Luxury

Onze Tenthouse Luxury

De Tenthouse Luxury haalt het kampeergevoel naar boven en biedt daarnaast alle luxe van thuis om er een heerlijk verblijf van te maken. met 70m2, waarvan 14m2 overdekt terras, is het uitermate geschikt voor grote gezinnen tot wel 7 personen. 

Deze Tenthouse komt standaard met 3 slaapkamers welke volledig zijn ingericht met stevige bedden en kasten. Daarnaast is de Tenthouse Luxury voorzien van badkamer, keuken en meubilair en een groot buitenterras.

Daarnaast is het dak voorzien van 60mm sandwichpaneel wat de Tenthouse goed isoleert. Ook de vloer kan naar wens geïsoleerd worden. Hierdoor heeft de accommodatie een langere verhuur periode waardoor de ROI nog korter wordt

Het terras van 14m2 geeft de mogelijkheid heerlijk buiten te verblijven en nog meer te genieten van je verblijf.

  • Geschikt voor grote gezinnen
  • Luxe en oerdegelijk
  • Turn-key oplevering
  • PVC-zeildoek brand en vlam vertragend
  • Voldoet aan de gestelde internationale veiligheidsnormen
  • Vlotte ROI vanwege de gunstige prijs

Erkend leverancier
in Nederland

Continue verbeteren

Zowel zakelijk als particulier,

Levering en montage
door heel Europa

Goede prijs/kwaliteit
verhouding

Erkend leverancier
in Nederland

Continue verbeteren

Zowel zakelijk als particulier,

Levering en montage
door heel Europa

Goede prijs/kwaliteit
verhouding

Formaten

De Tenthouse luxury heeft een woonoppervlakte van ca. 50m2 en daarnaast nog een ruim terras van 14m2. Wens je een Tenthouse naar een ander model of juist kleiner of groter? Dan werken wij deze graag samen met je uit.

Dakbedekking in zeil

Ook bij de Tenthouses kun je de kleur van het zeil zelf bepalen. Zowel op het dak als enkele zeilen wanden kunnen volledig naar wens gepersonaliseerd worden. De keuze is er uit meerdere RAL kleuren.

Dakbedekking in kanaalplaten

Praesent varius dolor consectetur lectus ornare, a aliquam elit laoreet. Nam efficitur nunc et turpis placerat bibendum. In placerat ornare nisi, ut suscipit lorem pulvinar ut. enim a ipsum tri stique luctus. Nunc consequat.

Trappen

De trap voor onze Tenthouse Luxury is standaard een tweetreedstrap . Deze heeft een breedte van 3 meter diep

Eigen stijl hekwerken

Hekjes welke op het terras van Tenthouse geplaatst zijn kunnen gewijzigd worden. Standaard zijn ze uitgevoerd met korte spijlen, maar zo kan er ook gekozen worden voor Louvre, Net, lange spijlen of stalen buizen.

Kom je er zelf niet helemaal uit en wil je graag persoonlijk advies?

Heb je nog vragen of wil je de Tenthouse toch net iets anders dan dat hij op de site staat afgebeeld? Dan denken wij graag met je mee en ontwerpen we graag samen een nieuwe model.

Heeft u vragen?