Half overdekt terras Ameland

Half overdekt terras Ameland

Het gedeeltelijk overdekt terras

Het terras type Ameland is een half overdekt terras. Het grote voordeel van dit type terras is dat je zowel een niet overdekt gedeelte hebt als ook een overdekt gedeelte. Hierdoor kun je zowel in de zon als in de schaduw zitten, maar ook tijdens regen lekker onder de overkapping.

Het overdekte gedeelte kunnen wij voorzien van 3 soorten daken; Zeil, polycarbonaat en Dakpanplaten. Deze type daken zijn in meerdere soorten en kleuren beschikbaar en naar wens aan te passen. Tevens kan hierdoor in veel gevallen de stijl van het chalet of stacaravan doorgetrokken worden in het terras.

Standaard is dit terras opgebouwd in elementen van 1,5m breed en 2,5 of 3 meter diep. Dit geld tevens voor het overdekte gedeelte. Komt dit niet uit met de maatvoering die je zelf in gedachten hebt? Geen probleem dan passen wij graag ons terras hierop aan.

Doormiddel van verschillende soorten hekjes, dakbedekkingen en kleuren hiervan is dit terras helemaal naar eigen wens aan te passen.

  • Naar eigenwens aan te passen
  • Maatwerk mogelijk
  • Zowel niet als wel overdekt
  • Duurzaam

Erkend leverancier
in Nederland

Continue verbeteren

Zowel zakelijk als particulier,

Levering en montage
door heel Europa

Goede prijs/kwaliteit
verhouding

Erkend leverancier
in Nederland

Continue verbeteren

Zowel zakelijk als particulier,

Levering en montage
door heel Europa

Goede prijs/kwaliteit
verhouding

Formaten

Voor al onze terrassen gelden standaard afmetingen welke 1,5m breed zijn. Deze zijn 2,5m of 3 meter diep. Komt het formaat wat je in gedachten hebt niet overeen met onze standaard maten? Laat het dan gerust weten dan zullen wij deze maten naar wens aanpassen.

Dakbedekking in zeil

Wanneer je kiest voor een zeilen dak kun je kiezen uit bovenstaande standaard kleuren. Mocht je een andere kleur willen dan zijn andere RAL kleuren ook mogelijk. Het zeil dat wij gebruiken is 680gr/m2 wat ervoor zorgt dat jij bij weer en wind droog zit.

Dakbedekking in kanaalplaten

Veelal bekend van de overkappingen aan huis. Natuurlijk een groot voordeel dat je de keuzen hebt om deze plaat licht doorlatend te maken (opaal of helder) hierdoor houdt je het licht onder de overkapping en in je chalet of sta caravan.

Dakbedekking in dakpanplaten

Dakpanplaten is tegenwoordig een veel gemaakte keuzen als het gaat om dakbedekking bij onze terrassen. Deze eigentijdse keuzen heeft een luxe uitstraling en loopt in veel gevallen in stijl door met het chalet of stacaravan. Standaard is de kleur antraciet. Toch liever een andere kleur? Laat het ons dan weten. Aan de voorzijde wordt een aluminium dakgoot geplaats om het regenwater af te voeren.

Trappen

Standaard is elk terras uitgevoerd met een 2-treedstrap van 1,5m breed. Wil je niet één maar 2 opgangen? Geen enkel probleem. Ook kun je kiezen voor een luxe podiumtrap in plaats van een enkele 2-treedstrap.

Eigen stijl hekwerken

Bij ons heb je keuze uit verschillende type hekjes. Zo kun je kiezen voor halve spijlen, maar ook voor spijlen over de volledig lengte. Daarnaast behoort Louvre tegenwoordig ook tot de mogelijkheden.

Voorbeelden van ons type Ameland

Recreatiepark de Boshoek

Particulier jaarplaats

Molecaten park Hoogduin

Ardoer vakantieparken

Camping Midden Veluwe

Samen kijken naar het geschikte terras voor jou?

Weet je niet precies welk terras nou het best bij jou past en wil je hier advies over? Dan komen wij graag persoonlijk met jou in contact om alles opties door te spreken.

Zo vinden we het juiste model, zodat jij nog meer kan genieten.

Heeft u vragen?