Overdekte veranda

Deze geheel overdekte veranda blinkt uit door ruimte en gebruiksgemak. Leverbaar in standaardmaten en als maatwerk. Dankzij de keuze uit verschillende hekwerken is er een veranda in eigen stijl van te maken, die opgaat in de vormgeving van het chalet. Gecombineerd met de keuze in dakbedekking (en kleur daarvan) kan de veranda geheel naar eigen smaak worden gerealiseerd.

Formaten

Douma outdoor living - formaten1
Douma outdoor living - formaten2
Douma outdoor living - formaten3

Bovengenoemde maten zijn standaardmaten (gesegmenteerd met breedtes van 1500mm).
Bij Douma Outdoor Living kan ook voor maatwerk worden gekozen.

Dakbedekking in zeil

Crème wit

Licht grijs

Antraciet

Staat uw gewenste RAL kleur er niet tussen? het is altijd mogelijk om het zeil in de gewenste RAL kleur te leveren

Dakbedekking in kanaalplaten

Kanaalplaten zijn uiterst slagvast en breukvast en daardoor heel gebruiksvriendelijk. Het geringe gewicht vereenvoudigt de montage en laat een lichtgewicht onderconstructie toe. De meerwandige kanaalplaten voldoen aan de hoge eisen op gebied van isolatie en zorgen daardoor voor een aangename leefomgeving.

DOL - Polycarbonaat
Dakpanplaat - Antraciet - Douma Outdoor Living

Dakbedekking in dakpanplaten

Dakpanplaten zijn voorzien van een speciale coating waardoor het dak vrij blijft van vuilaanslag en tevens onderhoudsvrij is.
Uw voordelen met onze Stalen profielplaten zijn:

  • Mooi panvormgeving
  • Sterk basismateriaal
  • Onderhoudsvrij
  • Stormbestendig
  • Eventueel leverbaar met anti-condensvilt

Opstapjes / Trappen

Een trap als opstap voor een veranda is voor Douma Outdoor Living vanzelfsprekend. De trappen zijn stevig en robuust uitgevoerd en zorgen voor een veilige opstap.

Douma Outdoor Living - Trap - opstap
Douma outdoor living - hekken

Eigen stijl hekwerken

Er is keuze uit vier soorten hekwerken, zodat eenvoudig een eigen stijl aan de veranda kan worden gegeven. Alle hekwerken zijn uitgevoerd met een stevige halfronde leuning, waardoor weersinvloeden minder grip hebben op het hekwerk.

Douma Outdoor Living - Type Vlieland
Douma Outdoor Living - Type Vlieland 2
Douma Outdoor Living - Type Vlieland 3
Douma Outdoor Living - Type Vlieland 4

DOUMA OUTDOOR LIVING

Douma Outdoor Living, hét adres voor extra woonplezier. Samen met u zoeken we naar passende oplossingen om uw woongenot te vergroten. Dat kan bijvoorbeeld door de aanbouw van een robuuste en sfeervolle veranda aan uw woning, maar ook met een eenvoudige maar zeer doelmatige overkapping boven de oprit of in de tuin. Als u de bestaande woonruimte wilt uitbreiden, kunt u ook denken aan een prachtige serre, of de veranda uitbreiden tot een serre.

CONTACT

Handelsweg-Noord 35
8251 JS Dronten

T: (+31)065269 3276

E: info@doumaoutdoorliving.nl

Benieuwd welk terras het beste bij u past?

Wij helpen jou graag zoeken naar het ideale terras. Of het nu gaat om groot of klein, overdekt of niet. Wij adviseren jou graag wat het beste past bij jou accommodatie of park.