Duurzaam en onderhoudsarm

Type Texel is een veranda zonder dak, met een trap van 1,50 meter breed als opgang.
Wenst u een bredere opgang, dan is type Texel deluxe een uitkomst.

Formaten

Douma outdoor living - formaten1
Douma outdoor living - formaten2
Douma outdoor living - formaten3

Bovengenoemde maten zijn standaardmaten (gesegmenteerd met breedtes van 1500mm).
Bij Douma Outdoor Living kan ook voor maatwerk worden gekozen.

Nastelbaar

Alle veranda’s en overkappingen worden door Douma Outdoorliving op kunststof steldoppen geplaatst. Hierdoor kan ook in een later stadium de hoogte simpel worden bijgesteld. Omdat de veranda vrij van de grond staat, verlengt dit systeem ook de levensduur.

Douma outdoor living - Stelvoet
Douma outdoor living - hekken

Eigen stijl hekwerken

Er is keuze uit vier soorten hekwerken, zodat eenvoudig een eigen stijl aan de veranda kan worden gegeven. Alle hekwerken zijn uitgevoerd met een stevige halfronde leuning, waardoor weersinvloeden minder grip hebben op het hekwerk.

Douma outdoor living - trappen

DOUMA OUTDOOR LIVING

Douma Outdoor Living, hét adres voor extra woonplezier. Samen met u zoeken we naar passende oplossingen om uw woongenot te vergroten. Dat kan bijvoorbeeld door de aanbouw van een robuuste en sfeervolle veranda aan uw woning, maar ook met een eenvoudige maar zeer doelmatige overkapping boven de oprit of in de tuin. Als u de bestaande woonruimte wilt uitbreiden, kunt u ook denken aan een prachtige serre, of de veranda uitbreiden tot een serre.

CONTACT

Handelsweg-Noord 35
8251 JS Dronten

T: (+31)065269 3276

E: info@doumaoutdoorliving.nl

Benieuwd welk terras het beste bij u past?

Wij helpen jou graag zoeken naar het ideale terras. Of het nu gaat om groot of klein, overdekt of niet. Wij adviseren jou graag wat het beste past bij jou accommodatie of park.