Half overdekt

Type Ameland is een half overdekte veranda. Er kan gekozen worden uit verschillende dakbedekkingen, waaronder een zeil. Deze laatste is met name toepasbaar op recreatieterreinen waar in de wintermaanden geen vast overdekte opstallen mogen staan. Bovendien is een afneembaar zeil eenvoudig schoon te maken. Maar ook dakpanplaten  of polycarbonaat behoort tot de mogelijkheden.

Douma outdoor living - formaten1
Douma outdoor living - formaten2
Douma outdoor living - formaten3

Bovengenoemde maten zijn standaardmaten (gesegmenteerd met breedtes van 1500mm).
Bij Douma Outdoor Living kan ook voor maatwerk worden gekozen.

Dakbedekking in RAL kleuren

RAL 9001

RAL 1000

RAL 1014

RAL 7040

RAL 7016

Heeft uw chalet of stacaravan gevelbekleding in een RAL kleur? Dan kan het (zeilen) dak van de veranda (vanaf type Ameland) in dezelfde RAL kleur worden uitgevoerd. Als één geheel komen de veranda en de overkapping nog beter tot hun recht.

Dakbedekking in kanaalplaten

Kanaalplaten zijn uiterst slagvast en breukvast en daardoor heel gebruiksvriendelijk. Het geringe gewicht vereenvoudigt de montage en laat een lichtgewicht onderconstructie toe. De meerwandige kanaalplaten voldoen aan de hoge eisen op gebied van isolatie en zorgen daardoor voor een aangename leefomgeving.

DOL - Polycarbonaat

Dakbedekking in dakpanplaten

Dakpanplaten zijn voorzien van een speciale coating waardoor het dak vrij blijft van vuilaanslag en tevens onderhoudsvrij is.
Uw voordelen met onze Stalen profielplaten zijn:

  • Mooi panvormgeving
  • Sterk basismateriaal
  • Onderhoudsvrij
  • Stormbestendig
  • Eventueel leverbaar met anti-condensvilt

Opstapjes / Trapjes

Douma Outdoor Living - Trap - opstap

Een trap als opstap voor een veranda is voor Douma Outdoor Living vanzelfsprekend. De trappen zijn stevig en robuust uitgevoerd en zorgen voor een veilige opstap.

Douma outdoor living - Type Ameland 1
Douma outdoor living - Type Ameland 2
Douma outdoor living - Type Ameland 3
Douma outdoor living - Type Ameland 4

DOUMA OUTDOOR LIVING

Douma Outdoor Living, hét adres voor extra woonplezier. Samen met u zoeken we naar passende oplossingen om uw woongenot te vergroten. Dat kan bijvoorbeeld door de aanbouw van een robuuste en sfeervolle veranda aan uw woning, maar ook met een eenvoudige maar zeer doelmatige overkapping boven de oprit of in de tuin. Als u de bestaande woonruimte wilt uitbreiden, kunt u ook denken aan een prachtige serre, of de veranda uitbreiden tot een serre.

CONTACT

Handelsweg-Noord 35
8251 JS Dronten

T: (+31)065269 3276

E: info@doumaoutdoorliving.nl

Benieuwd welk terras het beste bij u past?

Wij helpen jou graag zoeken naar het ideale terras. Of het nu gaat om groot of klein, overdekt of niet. Wij adviseren jou graag wat het beste past bij jou accommodatie of park.